Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Επιτέλους malakes!



Βαρέθηκα να σας ακούω όλους να «κλαίτε» την μοίρα σας λες και όλα τα δεινά έπεσαν επάνω σας ενώ εσείς είστε άμοιροι ευθυνών. Λίγη κοινή λογική να κατείχατε θα καταλαβαίνατε ότι αιτία των δεινών σας (μας) είστε (είμαστε) οι ίδιοι. Δεν λέω κάτι καινούριο, το ’χουν ξαναπεί κι άλλοι. Επιτέλους πονέστε λίγο τον εγκέφαλό σας. Σας παραχωρήθηκε δωρεάν!



Σας παραμυθιάζουν αυτοί οι μισάνθρωποι «έξυπνοι» που μας κυβερνούν και μας εξουσιάζουν λέγοντας για παράδειγμα ότι έχουμε Δημοκρατία! Βρέ μ@λ... Πότε συμμετείχατε σε λήψη αποφάσεων που αφορούν την ζωή σας, την ζωή των παιδιών σας το μέλλον σας;;;;;;;;;; Σας έπεισαν ότι ψήφος μια φορά στα τέσσερα χρόνια λέγεται Δημοκρατία!! Αν το λέγατε αυτό σε έναν Αθηναίο του 5ου αι. θα σας έσπαγε στο ξύλο! Με μια ψήφο κάθε τέσσερα χρόνια εξουσιοδοτείτε εν λευκώ να σας γ@μ... Χωρίς να μπορείτε να αντιδράσετε!!! Ποια δικλείδα σας προσφέρει η Δημοκρατία τους ώστε να τους καθαιρέσετε σε περίπτωση αναντιστοιχίας λόγων και πράξεων; Πάμε σαν πρόβατα και ψηφίζουμε (άκουσον άκουσον) αυτούς που έχουν ήδη επιλέξει οι «αρχηγοί» -στις λίστες των κομμάτων- και οι καναλάρχες. Αυτούς που ήδη έχουν «δώσει» για να πάρουν την «εξουσία» και μετά ξεπληρώνουν τα «γραμμάτια» στις πλάτες σας.
Βρέ μ@λ.. Δεν νοείται Δημοκρατία με εκλογές!!!! Οι εκλογές είναι η πλέον αντιδημοκρατική διαδικασία. Οι εκλογές έχουν προβλέψιμα και «διαμορφώσιμα» αποτελέσματα. Όταν γνωρίζεις ποιος θα εκλεγεί, ξέρεις ποιον πρέπει να διαφθείρεις. Όταν θέλεις να προωθήσεις τα συμφέροντά σου, τότε προωθείς τον υπάλληλό σου στην εξουσία! Όταν είσαι διεφθαρμένος η «Δημοκρατία» τους σου προσφέρει πεδίον δράσης λαμπρόν, γίνεσαι επαγγελματίας πολιτικός!
Όταν δεν γνωρίζεις ποιος θα κυβερνήσει δεν ξέρεις ποιόν να διαφθείρεις και, εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να τους διαφθείρεις όλους. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την κλήρωση! Κλήρωση είναι η Δημοκρατία! Η κλήρωση δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Η κλήρωση αποτρέπει την διαφθορά και αναγκάζει όλους να συμμετέχουν, να γνωρίζουν και κυρίως να γίνουν ΠΟΛΙΤΕΣ! Έτσι δούλευε η μοναδική αυθεντική Δημοκρατία του πλανήτη. Ουέ κι αν ιδιωτεύεις την γ@μ...
Όταν ο κληρωτός είναι ανίκανος ή διαφθαρεί τότε τον καθαιρείς την επομένη! Αιρετόν είναι η Δημοκρατία! Κληρώνεις τον επόμενο! Δεν περιμένεις σαν μ@λ τέσσερα χρόνια! Εσύ –ναι εσύ- επικυρώνεις νόμους! Εσύ αποφασίζεις για ΟΛΑ! Για πόλεμο, για ειρήνη, για μνημόνιο, για κρίση και όχι ο τραπεζίτης Στουρνάρας όχι ο Bildeberg Σαμαράς, Παπανδρέου, Καραμανλής κ.α. Ρε μ@λ.. Είναι Δημοκρατία να σε κυβερ-νάνε τα ίδια πρόσωπα 200 χρόνια;;;
Στην Δημοκρατία βρε μαλάκες όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ είναι ΙΣΟΙ. Όχι μόνο απέναντι στο ΝΟΜΟ αλλά και μεταξύ τους, και αυτό έχει διαμορφωθεί και εντυπωθεί βαθιά τόσο στον τρόπο ζωής και συνείδησης που τους είναι αδιανόητο ότι μπορεί να υπάρξει πιο «ΙΣΟΣ» από τους ΙΣΟΥΣ. Σε μια κοινωνία ΙΣΩΝ δεν δύναται να υπάρξει Καπιταλισμός! Δεν δύναται να υπάρξει εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Όχι γιατί κάποιοι δεν θα το ήθελαν, αλλά γιατί οι άλλοι δεν θα τους το επέτρεπαν! Γι’ αυτό ρε μαλάκες ο ανθρωποκεντρισμός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ψυχή και την νόηση του Έλληνα! Εκμετάλευση υπάρχει όπου υπάρχουν αφεντικά και δούλοι! Αυτός ο ανθρωποκεντρισμός εκφράστηκε με την καταπληκτική ρήση «Πάντων χρημάτων μέτρον εστίν άνθρωπος». Γι ‘αυτό ρε μ@λ οι Αθηναίοι είχαν καταργήσει την βασιλεία ήδη από τον 11ο αιώνα π.Χ.! (Κόδρος 1089-1068 π.Χ ή ο γιός του ο Μέδων κατ’ άλλους, ήταν ο τελευταίος βασιλιάς της Αθήνας). Όχι ότι έγινε αμέσως η Δημοκρατία αλλά αυτή ήδη είχε αρχίσει να σμιλεύεται μέσα τους και να σχηματίζεται στην εποχή του Σόλωνα που εμπνεύστηκε το αδιανόητο για τα παγκόσμια δεδομένα ακόμη και πολλούς αιώνες μετά! Την ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!
Στην Δημοκρατία δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εταιρείες! Για τον απλούστατο λόγω ότι ένας ΠΟΛΙΤΗΣ δεν μπορεί να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από έναν άλλο ΠΟΛΙΤΗ. ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ. Ακόμα και στα πλαίσια μιας οικονομικής φύσεως «συνεργασίας» ο ΠΟΛΙΤΗΣ δεν δύναται να δέχεται εντολές, να αξιολογείται για την απόδοσή του ή πόσο μάλλον να εναποθέτει το μέλλον του και την επιβίωσή του στα χέρια κάποιου άλλου «ΠΟΛΙΤΗ» που ονομάζεται εργοδότης διευθυντής ή όπως αλλιώς θέλετε! Αυτό το κάνουν μόνον οι δούλοι. Αυτό είστε ρε μαλάκες! Αυτό είμαστε! ΔΟΥΛΟΙ!!
Πέρα από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ακόμη και η ελληνική γλώσσα τρέφει μια απέχθεια προς την λέξη εταιρία!
«…Το επίθετο εταιρικός, σημαίνει και κάτι που σχετίζεται με τις εταίρες, τις πόρνες πολυτελείας, το δε ουσιαστικό εταιρισμός προερχόμενο από το ρήμα εταιρίζω σημαίνει αποκλειστικά πλέον την άσκηση της πορνείας
Θέμος Γκουλιώνης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΩΣΤΗ εκδόσεις ΑΡΜΟΣ σελ. 32
Ξυπνήστε επιτέλους ΜΑΛΑΚΕΣ ζούμε σε έναν κόσμο που έφτιαξαν κάποιοι για να δουλεύουμε εμείς (οι μ@λ) και αυτοί να ζούν άεργοι στην πολυτέλεια!!! Βγείτε από το Σπήλαιο …θα συνηθίσετε το φως.
Και που ’στε μαλάκες, τα αδέλφια μας στην Κύπρο μας έχουν ανάγκη!!!

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More