Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ήλθε, είδε και απήλθε!



Το θέατρο του παραλόγου εκτυλίχθηκε σήμερα στην Αθήνα. Ο υπεύθυνος της διάλυσης της Ελλάδος, η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ, ήρθε για να δώσει στήριξη στην -υπό διάλυση- κυβέρνηση Σαμαρά. Ήρθε επίσης στα πλαίσια της σύγχρονης γκαιμπελικής προπαγάνδας σε μια χρονική στιγμή όπου αναμένονται τα χειρότερα δημοσιονομικά μέτρα εναντίων των Ελλήνων από τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο. Στα πλαίσια αυτού του επικοινωνιακού show, η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να επισκιάσει τον κοινωνικό Αρμαγεδδών στον οποίο πρόκειται να ρίξει τους Έλληνες, με την "επιτυχία" της επίσκεψης Μέρκελ και την στήριξη σε αυτήν, από την Καγκελάριο. Και πιστέψτε με, αυτή η αισχρή παράσταση θα γίνει πιστευτή από αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Και εννοώ αυτούς που κυρίως θα πληγούν, τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς. Ειδικά οι συνταξιούχοι οι οποίοι είναι πρόθυμοι να πειστούν και να πιαστούν από οποιαδήποτε δικαιολογία η οποία θα εξασφαλίζει τις ρημαγμένες τους συντάξεις και αποτελούν το μεγαλύτερο πληθυσμιακό τμήμα της γερασμένης Ελλάδας.



Βεβαίως οι συμβολισμοί δεν λείπουν από την παράσταση αυτή. Οι δηλώσεις υποταγής από τον Έλληνα (;) πρωθυπουργό, η επιστράτευση 7000 αστυνομικών και η κήρυξη στρατιωτικού νόμου ο οποίος απαγορεύει την συνάθροιση στις περιοχές όπου θα βρεθεί ή θα περάσει το "αφεντικό" σε συνδυασμό με την ηγεμονική εμφάνιση της καγκελαρίου, παραπέμπουν εύκολα σε κατεχόμενη περιοχή, παραπέμπουν εύκολα σε ημέρες τρίτου Ράιχ!
Αυτό που επιβεβαιώνει τα παραπάνω είναι και η ημέρα. Σαν σήμερα, στις 9 Οκτωβρίου 1944, τρείς μόλις ημέρες πριν οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής εγκαταλείψουν την Ελλάδα, βομβάρδισαν την Αθήνα, αφήνοντας πίσω τους 6 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Ειρωνία; Σύμπτωση; Σχεδιασμός ή φάρσα;

Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα. Η Γερμανοί αποφάσισαν να στηρίξουν την καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά και να προλάβουν έτσι ανεπιθύμητες -γι αυτούς- καταστάσεις στην Ελλάδα. Το χειρότερο που θα μπορούσαν να περιμένουν είναι μια κυβέρνηση την όποια δεν θα ήλεγχαν τόσο, όπως για παράδειγμα μια κυβέρνηση Τσίπρα ο οποίος κλίνει προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ωστόσο –και σήμερα χάθηκε η ευκαιρία. Χάθηκε η ευκαιρία να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Να σταθούμε στο ύψος μας σαν Έλληνες όχι αποκλειστικά λόγω καταγωγής αλλά κυρίως λόγω των διεθνών συγκυριών οι οποίες δίνουν φοβερά πλεονεκτήματα στην Ελλάδα η οποία κατέχει μια γεωστρατηγική θέση αυξανόμενης σημασίας. Η εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, η διαμάχη μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Γερμανίας, οι πολύ καλές σχέσεις με την Ρωσία, η οποία βλέπει την Ελλάδα με πολύ ενδιαφέρον λόγω των όσων συμβαίνουν στην Συρία και της πιθανής απώλειας της εκεί ναυτικής της βάσης, η στενές πλέον σχέσεις με το Ισραήλ, λόγω ΑΟΖ και κοινών ερευνών για υδρογονάνθρακες και φυσικό αέριο, αλλά και χρησιμότητα της Ελλάδας για τα συμφέροντα της Κίνας, η οποία μας βλέπει σαν το εισιτήριό της στην ευρωπαϊκή αγορά, όλα αυτά μαζί καθιστούν την Ελλάδα έναν πολύ σοβαρό παίκτη στην παγκόσμια σκακιέρα, έναν ρόλο τον οποίο οι μαριονέτες της Μέρκελ, οι εξαρτημένοι, παγιδευμένοι στα δίχτυα της Έλληνες πολιτικοί αποποιούνται κάθε μέρα, πληρώνοντας το τίμημα οι Έλληνες!


Είναι δε τόσο εξαρτημένοι και παγιδευμένοι από τους Γερμανούς, οι οποίοι γνωρίζουν όλες τις παρανομίες τους, που προτιμούν να συμμετέχουν στην γενοκτονία που εξελίσσεται παρά να «κάψουν» το τομάρι τους! Το αντίθετο μάλιστα, μέρα με την ημέρα γίνονται όλο και πιο σκληροί ελπίζοντας πως με την βοήθεια του «αφεντικού» θα την βγάλουν «καθαρή» αφού ουσιαστικά θα ακυρώσουν κάθε τρόπο και κάθε διέξοδο για αντίδραση από τον λαό.

Στα πλαίσια αυτό κινήθηκαν και τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδος, τα οποία ελέγχονται από ανθρώπους οι οποίοι εν μέσω κρίσης βρίσκουν ευκαιρίες πλουτισμού και μαζί τους τα κρατικά μέσα τα οποία μας παρουσίασαν την σημερινή επιθεώρηση της κας Μέρκελ σαν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας! Την ώρα που οι Σαμαράς – Μέρκελ έκλειναν συμφωνίες με την επιχειρηματική «αφρόκρεμα» των δύο χωρών: τραπεζίτες, φαρμακοβιομήχανους, βιομήχανους κλπ. Ο πραγματικός κόσμος βομβαρδιζόταν από χημικά από τις δυνάμεις καταστολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του 4ου Ράιχ. Τις περισσότερες εικόνες αυτής της μάχης που εξελισσόταν στους δρόμους της Αθήνας τις είδαμε σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα!

Θα κλείσω με μία ευχή. Όπως στις 9 Οκτωβρίου του 1944 οι Γερμανοί βομβάρδισαν για τελευταία φορά την Αθήνα και έφυγαν, εύχομαι και η επίσκεψη της εκπροσώπου του 4ου Ράιχ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην πόλη μας ύστερα από 68 χρόνια, να είναι η αρχή του τέλους τους!

ΥΓ1: Φυσικά για τις Πολεμικές αποζημιώσεις και το Κατοχικό Δάνειο ούτε λέξη!
ΥΓ 2: Το περιοδικό Stern τις εκτιμά σε 370 δις ευρώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More